Hayallerinizin Kadınını Tavlayın


İşte 'O'nu buldunuz. Diğer tüm kadınlardan çok farklı ve mükemmel biri.

Gelip geçici kısa ilişkiler sonrası bir baktınız âşık oldunuz. Hatta hayatınızı onunla beraber geçirmek İstiyorsunuz. Ancak birkaç ayrıntı var ki sizi korkutuyor. O halde aklınızı toplayın ve önerilerimize kulak verin.

Futbolu çoğu erkekten daha iyi biliyor


Kız arkadaşınız tamamen erkeklere ait olduğunu düşündüğünüz bir alanda tam bir kurt. Bu ilk başlarda hoşunuza gitse de gittikçe can sıkıcı olmaya başladı.

Çözüm: Tadını çıkarın.

Kadınlar bu gibi şeyleri asla bir yarış olarak görmez. O yüzden siz de görmemelisiniz. Hatta onlar için futbolu takip etmenin en iyi tarafı beraber eğlenceli vakit geçirebilmenizdir. Boşu boşuna iddialaşmayın ya da burnu büyüklük yapmayın. Unutmayın, o sizin rakibiniz değil, sevgiliniz. Tek isteğiyse sizinle daha çok şey paylaşmak...

Kalabalık bir ailesi var

Karşı tarafın ailesiyle tanışma ve kendini kabul ettirme süreci zaten oldukça tedirgin edici bir durumdur. Hele bir de İtalyan mafya aileleri gibi kalabalık ve gürültücülerse tam bir işkenceye dönüşebilir.

Çözüm: Sizinle eğlenmelerine izin verin. Kalabalık ve sık sık bir araya gelen aileler genelde eğlenmeyi ve gülmeyi sever. İlk tanıştıkları
anda ilgileri sizin üzerinde yoğunlaşacak olsa da dikkatin kısa bir süre sonra başka bir alana kayacağından emin olun, Rahatlayın ve asla alınganlık etmeyin. Siz de kendinizi eğlenceye kaptırın ve kendi hakkınızda bile espri yapın, İşte, aileye kabul edildiniz bile.

Sürekli sinemaya gitmek istiyor

Flört sürecinde zevk alarak yaptığınız en eğlenceli aktiviteler bile sürekli yapıldığında zorunlu bir göreve dönüşebilir.

Çözüm: Klasiklere geçin

Malum her filmi sinemada izlemek bir erkek için çok da sevinerek karşılanacak bir durum değil. O halde en büyük hedefiniz onu evde film izlemeye ikna edecek yolu bulmaktır. Asla hayır diyemeyeceği kült filmleri izlemeniz için bundan iyi fırsat olamaz. Hem sinema kültürünüzü tekrar gözden geçirir hem de evden çıkmak zorunda kalmazsınız.


mynet
Sonraki Yazıyı Oku:
Next Post »

2 Yorum

Write Yorum
Rastmekanı
AUTHOR
3 Haziran 2012 01:32 delete

Çok önemli mevzularmış gibi birde çözüm yazmışlar :) Hiç biride gerçek çözüm değil. Çözüm sevmektir...

Reply
avatar