Burçlar Sinirlenirse Ne Olur ?



KOÇ
Çabucak öfkelenir, bağırır çağırır kapıyı çarpıp çıkabilir. O anda iki çift güzel söz söyleseniz bile Koç körüklenen mangal misali  yanar, tutuşur sonra durulur. Sizi en çok rutin bir hayat, sınırlandırılmak, eleştirilmek, hakkınızın çiğnenmesi, üstünüze düşülmesi öfkelendirir. 
BOĞA
Kaya gibi sert sinirleri vardır. Ancak bir yere kadar tabii ki. Bir öfkelenmeye görün, etrafınıza bağırıp çağırmaya başlarsınız, sonra da uzun müddet küs kalırsınız.  Sizi en çok, üzerinize gelinmesi, karnınızın acıkması, cüzdanınızın kaybolması, konuşmaya zorlanılması öfkelendirir. 
İKİZLER
Sinirlendiğinde bir o yana bir bu yana yürür, el kol hareketleri yapar, sürekli konuşur. O sırada biri teskin etmeye kalkışsa bile dinlemez, bildiğini okur. Sizi en çok, susturulmak,  durdurulmak, gezmekten alıkoyulmak, anahtarınızı, telefonunuzu kaybetmek öfkelendirir.
YENGEÇ
Eğer bir şeyi sinirlenmişse, direkt olarak içine kapanır, koydunsa bul artık. Telefonları kapatır, hiç ses etmez, duygularını da hiç mi hiç belli etmez. En güvendiği yer neresi ise oraya demirler. Öfkelendiğinde derdini anlatacak pek söz bulamaz, saldırmak da işine gelmez. Sizi en çok sırlarınızın öğrenilmesi, özel eşyalarınızın karıştırılması, eski defterlerin karıştırılması durumları öfkelendirir. 
ASLAN
Sinirlendiğinde eleştiri oklarını karşısındakine saplar hatta kendine bile zarar verebilir, acı sözle kırmaktan hiç mi hiç çekinmez, sonra da bir daha dönmemek üzere çeker gider. O anda hiçbir şey onu durduramaz. Sizi en çok aldatılmak, yalan ve dolan, eleştirilmek, umursanmamak, takdir görmemek, hafife alınmak öfkelendirir.
BAŞAK
Sinirlendiğinde ilk tepkisi kendine duvar örmek, ardına saklanıp etrafından şikayetçi olmaktır. Böyle anlarda eğer rahatsız ederseniz zehirli eleştiri oklarını yüreğinizin tam ortasına nişan alabilir. Kimi Başaklar da gerilim anında çekmeceleri, dolapları  boşaltır, işe yaramayan ıvır zıvırları kaldırıp atabilirler. En temiz giysilerini bile tekrar yıkamaya kalkışabilirler. Hızlarını alamazlarsa tamirata bile kalkışabilirler. Sizi en çok dağınıklık, pislik, belirsizlik, şüphe  öfkelendirir.
TERAZİ
Sinirlendiğinde gayet çekici bir şekilde gülümser, karşısındakini mat edene kadar  da bunu sürdürür. Ağzını asla bozmaz. Ancak ne yapar eder, kim haklı kim haksız tespit edilene kadar konuşur. Nezaketiyle karşısındakini yola getirmeyi er geç başarır. Baktı olmadı mekanı terk eder. Sizi en çok parasızlık, aldatılmak, kabalık ve rahatınızın bozulması öfkelendirir.
AKREP
Sinirlendiğinde onunla başa çıkılmaz, durdurulamaz ve susturulamaz. Kontrolünü kaybettiğinde fırtına gibi eser, önüne geleni peşine sürükler. Kırar, döker, Hatta siniri geçse bile, olayı unutmaz. Ertesi günü  tekrar hatırlar ve aynı şiddetle öfkesini kusar. Sizi en çok, aldatılmak, kandırılmak, fikirlerinize karşı gelinmesi ve kuşku öfkelendirir.
YAY
Sinirlendiklerinde sürekli konuşurlar. Olayı abartırlar, içinden çıkılmaz hale getirirler. Hatta çok kızarlarsa neyiniz var neyiniz yok ortaya dökerler. Böyle anlarda onu susturmanız, pes ettirmeniz mümkün değildir. Ya dinleyeceksiniz veyahut mekanı terk edeceksiniz. Döndüğünüzde hala onu konuşur bulursanız hiç şaşırmayın. Çünkü olayı mutlaka çözene kadar rahat etmezler. Sizi en çok kurallar, engellenmek, hapsedilmek, yetersiz bulunmak öfkelendirir. 
OĞLAK
Sinirlendiğinde bir buzdağı gibi gözlerinizin içine bakar, bakar ve sonra en ağır sözleri tek tek cümleler halinde yüzünüze haykırır. O sözlerin altından kalkabilmek pek kolay değildir. Ardından yüzünü öyle bir asar ki, konuşturmanız mümkün olmaz. Günlerce sizinle konuşmaz, kendi başına kalmayı tercih eder. Sizi en çok tembellik, yalan-dolan, iki yüzlülük, saygısızlık öfkelendirir. 
KOVA
Sinirlendiğinde kayıtsızlaşır, mesafe koyar, uzaklaşır veya gerekiyorsa sonuna kadarkendini savunur, sert tepkiler gösterebilir, asi yanıtlar verebilir. Fikirlerini kolaydeğiştirmez aksine sonuna kadar inatlaşır. Eğer çok kızmışsa, karşısındaki tehdit edebilir. Asla unutmaz, haşin davranabilir. Sizi en çok yalan, nankörlük, baskı altına alınmak, sıradan biri olarak görülmek öfkelendirir.
BALIK
Sinirlendiğinde mücadele etmek yerine derhal ortamdan uzaklaşır ve içine kapanır. Ya şarkı söyleyerek ya şiir yazarak veyahut günce tutarak sıkıntılarını boşaltabilirler.  Bir çoğu  duygularını, kırılmışlıklarını bir maske ardına  saklayabilir.  Kimi Balıklar ise farkında bile olmadan sürekli bir şeyler yiyerek gerginliklerini gidermeye çalışabilirler. Sizi en çok aldatılmak, sırlarının ortaya çıkması öfkelendirir.


MYNET
Sonraki Yazıyı Oku:
Next Post »

5 Yorum

Write Yorum
Adsız
AUTHOR
11 Mart 2012 04:45 delete

Terazi tam oturmuş :))

Reply
avatar
Adsız
AUTHOR
22 Şubat 2015 05:19 delete

Oğlak .s Aynı ben .s

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
14 Ağustos 2015 09:16 delete

akrep"im tam 12 den vurmuş sinirlenince fırtına gibiyim öfkemde zor geçişiyor :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
11 Kasım 2015 11:40 delete

Balık ben aynen

Reply
avatar
Adsız
AUTHOR
1 Haziran 2016 05:16 delete

Yay bana göre değil
Ben sinirlenince saldırıyorum konuşmuyorum

Reply
avatar