Profesyonellerin merakla beklediği yeni Samsung NX300, Türkiye'de!

Samsung NX300, sahip olduğu gelişmiş teknik özellikler sayesinde yüksek hız ve teknolojiyi bir araya getirirken kullanıcılara müthiş bir fotoğraf deneyimi sunuyor. Yeni sürüm SMART Camera işlevleri ile donatılmış NX300; profesyonel seviyede fotoğraf çekmeyi ve Wi-Fi bağlantısı ile anında paylaşmayı mümkün kılıyor.



Dijital medya ve dijital yakınsama teknolojileri konusunda bir dünya lideri olan Samsung Electronics, başarılı NX serisinin yeni yıldızı NX300'ü Türkiye pazarına sundu. Yüksek kalitede fotoğraf çekme olanağı sağlayan NX300; gelişmiş özelliklerinin yanı sıra, işlevselliği ve stili bir araya getiriyor.

Samsung Electronics Türkiye Dijital Görüntülemeden Sorumlu Satış ve Pazarlama Müdürü Cenk Güler konuyla ilgili; “2010 yılında pazara ilk kez sunulan Samsung NX Sistemi; yenilik ve tasarımı temsil etmek üzere tasarlandı. NX300 ile çıtayı bir kez daha yükseltiyoruz ve fotoğraf tutkunlarına farklı ve gelişmiş bir deneyim vaat ediyoruz. Bizi heyecanlandıran bir başka konu ise; NX300 ile dünyanın ilk hem 3D fotoğraf hem de 3D video çekebilen tek lensli sistemini sunuyor olmamız. Bu sistem, tüm kullanıcılara yeni bir 3D fotoğraf ve video kayıt dünyasının kapılarını açacak” dedi.

NX300 ile mükemmel çekim
NX300’ün olağanüstü görüntüleme performansının arkasında, sahip olduğu yeni 20.3 Megapiksellik APS-CMOS sensörü bulunuyor. Yüksek kalitede ayrıntılı görüntüler yakalayabilen bu sensör, tüm ışık koşullarında keskin, canlı ve net görüntüler sunuyor. Sahip olduğu geniş ISO aralığı (ISO100-25600) performansı daha da ileri bir noktaya taşıyarak kullanıcılara en karanlık ışık şartları altında bile aydınlık fotoğraflar çekme olanağı sunan NX300, yeni 105 noktadan faz algılamalı ve 247 noktadan kontrast algılamalı gelişkin Hibrit Otomatik Odaklama (AF) sistemi ile de hızlı ve net fotoğraflar çekmenize olanak sağlıyor. Ayrıca, NX300’ün 1/6000 saniyelik enstantane hızı ve saniyede 8,6 karelik sürekli çekim modu fotoğraf çekerken her anı yakalamanızı sağlıyor.

Samsung’un kendi geliştirdiği DRIMe IV görüntüleme işlemcisi hız ve görüntü kalitesi konularında olağanüstü gelişmeler sunuyor. DRIMe IV görüntüleme işlemcisi daha iyi bir renk canlandırması ve daha büyük bir gürültü (gren) azaltma sağlarken, Samsung'un yeni 45mm 2D/3D objektifi ile bir arada kullanıldığında hem 2D hem de 3D olarak fotoğraf ve 1080p Full HD video kaydı desteğini de sunuyor.

NX300’in sahip olduğu 84mm (3.31”) AMOLED ekran ile fotoğraf çekmek ve çekilmiş fotoğrafları incelemek bir zevk haline geliyor. Hibrit dokunmatik ekran ve 5 yönlü tuş arayüzü ile basit ve sezgisel bir kullanıma sahip olan NX300’ün bükülebilir ekranı olağanüstü dar veya geniş açılardan çekim yapabilmenizi ve dünyayı kendi seçtiğiniz açıdan yakalayabilmenizi sağlıyor.

Kullanım kolaylığı ve retro tasarım
Kompakt tasarıma sahip NX300 ile herkes kolaylıkla profesyonel fotoğrafçılar gibi etkileyici fotoğraflar çekebilir. Fotoğraf makinesindeki Akıllı Mod yardımıyla kullanıcılar, Yaratıcı Çekim, Manzara, Işık İzi veya Hareket Dondurma gibi 14 farklı ortam ayarı arasından seçim yaptıklarında diyafram açıklığı veya deklanşör hızı gibi parametreler seçilen ortamda en iyi çekimi yapabilecek şekilde otomatik olarak ayarlayabiliyorlar. NX300'de bulunan i-Depth ayarı, kullanıcılara bir fotoğrafın derinliğini kolay ve basit bir şekilde ayarlama olanağını sunuyor. NX Serisine özgün i-Function sistemi ile ise kullanıcılar fotoğraf makinesi parametrelerini objektifin kendisini kullanarak ayarlayabiliyor, böylece hedeften uzaklaşmadan görüntüyü ayarlama olanağını yakalıyorlar. Kahverengi, siyah ve beyaz renklerde satışa sunulan fotoğraf makinesine kontrast oluşturan gümüş bir çizgi, ürüne zarif ve otantik bir hava sağlıyor.

Gelişmiş Wi-Fi bağlantı üzerinden anında paylaşım
NX300’deki SMART CAMERA Wi-Fi bağlantısı kullanıcılara çektikleri fotoğrafları anında ve güvenli bir şekilde fotoğraf makinelerinden akıllı telefona veya tablete aktarma olanağını sunuyor. Bir akıllı telefonu fotoğraf makinesine bağlamak için gereken tek şey, hem Android hem de iOS tabanlı uygulama mağazalarından ücretsiz sağlanabilecek Samsung SMART CAMERA Uygulamasını telefona veya tablete indirmek ve fotoğraf makinesiyle güvenli bir bağlantı oluşturmak için gereken basit adımları uygulamak.

NX300, herhangi bir SMART CAMERA özelliği etkinleştirildiğinde akıllı telefon ile otomatik olarak bağlantı kurabiliyor. Bu özellikler arasında, çekilen her yüksek kaliteli fotoğrafı güvenli olarak saklanması amacıyla akıllı telefonunuza otomatik olarak gönderen AutoShare (Otomatik Paylaşım), kullanıcıların istedikleri fotoğrafı fotoğraf makinesinden akıllı telefona aktarmasına olanak veren Mobile Link (Mobil Bağlantı) gibi işlevler de bulunuyor. Ayrıca, SMART CAMERA uygulaması ile NX300’ü uzaktan kumanda etmeyi sağlayan Remote Viewfinder (Mobil Vizör) işlevi de bulunuyor.

NX300’de bulunan gelişmiş Wi-Fi bağlantısı yardımıyla kullanıcılar çektikleri fotoğrafları fotoğraf makinesi üzerindeki DIRECT LINK yazılım tuşunu kullanarak tek dokunuşta sosyal ağ siteleri üzerinden arkadaşları ve aileleri ile paylaşabilir. Alternatif olarak, fotoğraflar AllShare Play ile bulut ortamında yedeklenebilir veya depolanabilir; böylece fotoğraflar her zaman güvende ve kolayca erişilebilir bir durumda saklanır.

Samsung 45mm 2D/3D objektif
Samsung 45mm 2D/3D objektif tüketici elektroniği sınıfındaki fotoğraf makinelerinde dünyanın ilk 3D fotoğraf ve video çekebilen tek objektifli sistemi olarak heyecan verici görüntüleme olanakları sunuyor. Hem 3D fotoğraf çekebilen, hem de 3D 1080p full HD video kaydı yapabilen Samsung NX300 ve 45mm 2D/3D objektif kiti, 3D fotoğrafı ve 3D filmi destekleyen dünyadaki ilk ve tek kompakt sistem fotoğraf makinesi olarak ön plana çıkıyor. NX300 aynı zamanda Samsung'un tüm NX objektif serisi ve standart profesyonel aksesuarları ile uyumlu olduğundan, mükemmel çekim için çaba harcayan kullanıcılara benzersiz bir seçenekler yelpazesi sunuyor.

Detaylı bilgi için tıklayın.

https://twitter.com/samsungturkiye
https://www.facebook.com/SamsungTurkiye
http://www.youtube.com/user/samsungturkiye
http://instagram.com/samsungturkiye

Bir bumads advertorial içeriğidir.
Sonraki Yazıyı Oku:
Next Post »