Geleceğin Patronu Olmak Finansbank'la Mümkün

Finansbank, yenilikçi iş fikrini hayata geçirmek isteyen girişimci adaylarını 17 Haziran’a kadar ‘Geleceğin Patronları’ yarışmasına başvurmaya davet ediyor.

En iyi 10 iş fikri sahibi, Bilkent Üniversitesi (FİDE) Fikirden Değere “Girişimcilik Eğitim Programı”na ücretsiz katılırken, ilk 3’e girenler 50.000 TL’lik işletme sermayesi ödülüne, kalan 7 işfikri sahibi ise özel koşullar ile kredi kullanmaya hak kazanıyor.

Eşsiz bir eğitim deneyimi ve cazip ödüller sunan Geleceğin Patronları yarışması için başvuru süreci başladı.


Müşterilerine sunduğu ürün ve hizmet yapısını güçlendirirken tüm süreçlerinde ‘Bizce Mümkün’ yaklaşımını benimseyen Finansbank, yenilikçi ve istihdam yaratma potansiyeli olan işfikri sahibi girişimci adaylarını desteklemek üzere Bilkent Üniversitesi ile stratejik bir işbirliğine imza attı. Bu işbirliği ile hayata geçen Geleceğin Patronları Yarışmanın amacı; kendi işinin patronu olma heyecanını duyan yaratıcı girişimcileri cesaretlendirmek, yönlendirmek ve ödüllendirerek destek olmak. Geleceğin Patronları yarışması ile Bilkent Üniversitesi tarafından katılımcılara iş fikirlerini somutlaştırmak ve geliştirmek adına bir eğitim desteği verilirken, diğer taraftan da yarışma sonunda başarılı olan girişimci adaylarına para ödülü ile sermaye desteği sağlanıyor olacak.

finansbank-gelecegin-patronlariYarışmaya başvuruda bulunan katılımcılardan ilk elemeleri geçen adaylar, Bilkent Üniversitesi ile Fikirden Değere Girişimcilik Eğitimi’nin ilk iki aşamasında buluşuyor olacak. Bu aşamaları başarıyla geçen katılımcılar sektörün önde gelen iş adamlarından oluşan Büyük Jüri karşısında iş fikirlerini birebir anlatma fırsatı yakalayacak. Jüri tarafından belirlenen en iyi 10 işfikri sahibi Fikirden Değere Girişimcilik Eğitimi’nin son aşamasına katılma hakkı kazanırken, eğitimi başarıyla tamamlayarak Yatırımcı Sunumu’nda ilk 3’e giren girişimci adaylarına 1 yıl içinde şirket kuruluşlarını gerçekleştirmeleri koşuluyla 50 bin TL para ödülü ile sermaye desteği sunuluyor olacak. Kalan 7 girişimci adayına ise iş fikirlerini hayata geçirebilmeleri için 12 ay ödemesiz ve faizsiz 50.000 TL’ye kadar kredi imkanı tanınacak. Tüm katılımcılara eşsiz bir deneyim sunacak Geleceğin Patronları yarışmasına, 18 yaş üstü, üniversitelerin 3 ve 4’üncü sınıf öğrencileri, meslek yüksekokulu veya üniversite mezunları başvurabilecektir.

Yenilikçi iş fikri ile kendi işinin patronu olarak sektöre değer katmak isteyen ve finansal kaynağa ihtiyacı olan yeni girişimcileri desteklemenin temel önceliklerinden biri olduğunu belirten Finansbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Erkin Aydın, Geleceğin Patronları yarışmasının girişimcilerin ihtiyaçlarını tespit ederek yeni fikirlere değer katmak ve yol göstermek amacıyla hayata geçirilen çok önemli bir proje olduğunu söyledi. “2013 yılında da Avrupa Yatırım Fonu’nun Türkiye’deki ortaklarından biri olarak; girişimci kredisi paketi ile sektördeki rakiplerimizden farklı olarak, kaynağımızın önemli kısmını yeni kurulan işletmelere finansman ve teminat desteği vermeye hız kesmeden devam edeceğiz” diyen Aydın, Geleceğin Patronları yarışmasının girişimci adayları için sadece finansman anlamında değil, süreç boyunca üç aşamada devam edecek Fikirden Değere (FİDE) eğitim programı açısından da eşsiz bir fırsat sunduğuna dikkat çekti.

Başvurular www.geleceginpatronlari.com web sitesinden 17 Haziran’a kadar devam edecek.

Bir bumads advertorial içeriğidir.
Sonraki Yazıyı Oku:
Next Post »