Okunmayan Doktor Yazıları


Tekrar merhaba arkadaşlar.Bu yazımda okunması imkansız olan şu doktor yazılarından bahsedeceğim.Şu üste kullandığım resim bir reçeteden çekilmiştir ve gerçek doktor  tarafından yazılmıştır.Peki bu doktorlar böyle yazmayı nasıl başarıyor :) Acaba her hastaya böyle bişi karalıyor eczacıda kafasına geldiği ilacı veriyor mu ? :) Hadi doktorlar karalar gibi yazıyor peki ya bu eczacılar bu yazıyı nasıl yorumlayıp ta ilaç verebiliyor ? Hala aklım almadı ama eczacıların bu yazıyı okurken zorlandıkları kesin :) Çünkü geçende şu üsteki reçeteyi eczaneye götürdüm ilaç alacağım ilk verdiğim kız okuyamadı ve yanda biraz daha işin erbabı olan bir kadına sordu.O kadında baktı baktı ve sonunda zorda olsa okudu.Neyse fazla uzatmayacağım Allah eczacılara kolaylık doktorlarada yazma güzelliği versin inşallah :)

Sonraki Yazıyı Oku:
Next Post »

6 Yorum

Write Yorum
Adsız
AUTHOR
12 Nisan 2012 12:37 delete

eğitimlerinin zor olup hızlı not almanın verdiği alışkanlıkla hızlı hızlı hastalarla ilgilenip sıradakini almak için olabilir..
eczacılar da sanırım 4 yıl o tip yazıları okuma eğitimi alıyor sanırım... :))

Reply
avatar
Uğur Sağlam
AUTHOR
12 Nisan 2012 12:41 delete

Evet öyle birşeyden olamalı.Acaba kendi yazılarını okuyabiliyorlarmı ? :D :D

Reply
avatar
Adsız
AUTHOR
13 Nisan 2012 06:46 delete

Askerde dispanserde görevliydim,bende zamanla doktor yazılarını okumayı öğrenmiştim çünkü zamanla ilaçları tanıyorsun illa. isimlerini bilince çözmek kolay oluyor ;)

Reply
avatar
Uğur Sağlam
AUTHOR
13 Nisan 2012 06:46 delete

İlaçların isimlerini bilsende pek öyle kolay gözükmüyor :D

Reply
avatar
Adsız
AUTHOR
18 Nisan 2012 09:05 delete

Benden uzak hipokrata yakın olsun :D

Reply
avatar