iPhone 5 ve Galaxy S3’ü Zor Durumda Bıraktı


Modern ve güçlü bir akıllı telefon imajı çizen Z10 hakkında bilmeniz gereken her şey yazımızda sizleri bekliyor.
Günler süren söylentiler sonunda gerçek oldu. BlackBerry’nin yeni nesil akıllı telefonlarından Z10 sonunda resmiyet kazandı. BlackBerry 10 konseptine dahil, tanıtılmış ilk model olan akıllı telefon, şık tasarımı ve üst düzey özellikler ile dikkat çekmeyi başarıyor.
4.2inçlik bir ekrana sahip olan BlackBerry Z10, bu ekran boyutunda 720p HD çözünürlük sunabiliyor. 1280×768 piksel çözünürlüğündeki ekranın piksel yoğunluğu ise 356ppi. Bilindiği gibi 4inçlik iPhone 5’te inç başına düşen piksel değeri 326ppi olarak gerçekleşmişti.
Donanımsal olarak da son derece güçlü olan Z10, 1.5GHz saat hızında çalışan bir çift çekirdekli işlemci ile geliyor. 2GB RAM ile beklentilerin bir hayli üzerinde olan cihaz, 16GB dahili hafıza sunarken, microSD bellek kartı ile ek kullanıcı belleği ihtiyacına da yanıt verebiliyor.
LTE desteğine de sahip olan Z10’un Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0, NFC gibi yaygın tüm bağlantı seçeneklerini desteklediğini görüyoruz. Arkada 8 megapiksellik kamerası bulunan telefonun, öndeki görüntülü görüşme kamerası ise 2 megapiksel çözünürlüğünde ve 720p HD video kaydı yapabiliyor.

Kaynak : http://www.mynet.com/teknoloji/haber/iphone-5-ve-galaxy-s3u-zor-durumda-birakti-676215/
Sonraki Yazıyı Oku:
Next Post »