Uğurlu Kalem Yenilenen Yüzüyle Sizlerle



Merhaba Uğurlu Kalem'in değerli ziyaretçileri.Yaklaşık 3-4 gündür Uğurlu Kalemi düzenlemek çılgınca bir hale getirmek için geceli gündüzlü çalıştık.Bu çalışmalarımızın sonunda gönlümüze oturan hoşumuza giden bir tema ve bir logo hazırlayarak yepyeni projeler bularak yayın hayatımızı tekrar başladık.Eğer bakıma girme yazımızı okumadıysanız buradan okuyabilirsiniz.Biliyoruz siz ziyaretçilerimizi 3-4 gün boyunca sıktık ama bakım şarttı.Sizlere bakım süreci boyunca tadilat yazımız eşlik etti inşallah bu yazımız hoşunuza gitmiştir.Bundan sonra daha kaliteli paylaşımlar çılgınca projeler ile Uğurlu Kalem sizlerle.
Neler Değişti ?
Uğurlu Kalem öncelikle eski teması olan Arthemia temasını değiştirdi.Şimdiki temamız Hit Adamın bize armağanı olan Hit Temasıdır.Buradan kendilerine çok teşekkür ederiz.
Uğurlu Kalem ikincil olarak logosunu değiştirdi.Yeni logomuz göze daha hoş gelen bir logo olmakla birlikte tasarımcımız Mujdat Sayarında emeğiyle oluşturulmuştur.
Uğurlu Kalem üçüncül olarak çeşitli eklentilerle güzeleştirildi ve muhteşemliğe yaklaştı.

Projelerimiz Neler ?
Uğurlu Kalem bakım sürecindeyken oldukça iyi projeler geliştirdi.Bu projelerimiz inşallah sizinde hoşunuza gidecek.Çünkü bizim hoşumuza gitti ve projelerimizin İnternette ağızdan ağıza dolaşacağını düşünüyoruz.

Projelerimizi sizlere söylemeyeceğiz çünkü bu ziyaretçilerimizi meraklandırma taktiğidir.Her neyse eğer projelerimizi merak ediyorsanız sakın Uğurlu Kalemi takipten ayrılmayın.

Buradan Herkese Uğurlu Kalem Olarak Teşekkürlerimizi İletiriz :)

Bu Arada Temadaki Çalışmalarımız Devam Etmektedir.Verdiğimiz Rahatsızlıktan Dolayı Özür Dileriz.
Sonraki Yazıyı Oku:
Next Post »

9 Yorum

Write Yorum
Rastmekanı
AUTHOR
21 Temmuz 2012 14:18 delete

Çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık.. İçerik gösterimi yorum bölümü paylaşma butonları gayet güzel... Sade ve başarılı bir tema.. Hayırlı UĞURlu olsun :)

Reply
avatar
Uğur Sağlam
AUTHOR
22 Temmuz 2012 03:38 delete

Teşekkürler. Yorumlarınızla Daha Mutlu Oluyoruz :)

Reply
avatar
Adsız
AUTHOR
22 Temmuz 2012 03:56 delete

kardeşim çok güzel olmuş tebrik ederim bi tek şu dikkatimi çekti logo mu büyük yoksa yan tarafımı boş onu tam oturtamadım gerisi harika :)

Reply
avatar
Uğur Sağlam
AUTHOR
22 Temmuz 2012 03:58 delete

Öncelikle Teşekkür Ederim. Logo Boyutu Çok Az Fazla Birde Yandaki Reklam Alanı Boş Olduğu İçin Senin Gözüne Öyle Gelmiştir :)

Reply
avatar
Adsız
AUTHOR
22 Temmuz 2012 04:10 delete

VAY VAY VAY VAY DAHA GÜZELEŞTİRCEZ BURAYI MERAK ETME SEN :)

Reply
avatar
Uğur Sağlam
AUTHOR
22 Temmuz 2012 04:20 delete

Hocam Sende Benim Gibi İmlayı Katlettin Yav :D

Reply
avatar
Uğur Sağlam
AUTHOR
22 Temmuz 2012 04:23 delete

Beğendinize Sevindim :)

Reply
avatar