Bloğunuzdan Para Kazanın

Bloğunuzdan Para Kazanın
Bu yazımızda kendinize ait sitenizden nasıl para kazanabileceğinizden bahsedeceğiz.Her site sahibi kendi sitesinden para kazanmak ister.Bunun için kimi site sahibi gerekeni yapar kimi site sahibi ne yapacağınız bilmez.Nereden para kazanırsınız nereden daha çok kazanırsınız bu yazıda anlatmaya çalışacağım.Eğer siteniz yeterince iyi ise mutlaka size reklam verenler olacaktır.Ama böyle boş boş oturarak bir şey olmaz bu yüzden reklam almak için sizde bazı yolları izlemelisiniz.
İnternet Sitenizden Para Kazanma Yolları :
1)      Siteye Reklam Alma
Sitenize belirlediğiniz fiyatlardan Aylık veya Yıllık olarak değişen seçeneklerde reklam alabilirsiniz.Bunun için sitenize reklam alanları ekleyip sitenizde reklam için bir bölüm oluşturmanız yeterlidir.
2)      Siteden Satış Yapma
Sitenizde kendi yaptığınız çalışmaları satarak iyi miktarda paralar kazanabilirsiniz.Mesela bir  font satarsınız veya  kendi yaptığınız bir resmi satabilirsiniz.Eğer sitenizde yeterince ziyaretçi varsa bu size iyi bir gelir kapısı olabilir.
3)      Ücretli Üyelik
Sitenize ziyaretçiler için ücretli üyelik bölümleri oluşturabilirsiniz.Bu yöntem çoğunlukla forumlar tarafından kullanılan yöntemdir.İyi gelir getirebilir.

Sonraki Yazıyı Oku:
Next Post »

4 Yorum

Write Yorum
iyi düşün
AUTHOR
29 Temmuz 2012 07:08 delete

Güzel bir anlatım ve bilgilendirme elinize sağlık

Reply
avatar
lbrk
AUTHOR
29 Temmuz 2012 07:08 delete

Blogumdan daha hiç para kazanmadım. Böyle bir amacımda yok ancak bu yöntemler dışında yaratıcı yollarda mevcut.

Reply
avatar
Adsız
AUTHOR
3 Ağustos 2012 14:40 delete

Kazanacağım inşallah. =)

Reply
avatar
Murat Karaer
AUTHOR
5 Ağustos 2012 15:48 delete

cok guzel bır anlatım :) emegnize saglık :)

Reply
avatar