Hangi dizi ne zaman bitecek?


Yayın hayatına başladığı ilk günden bugüne en çok izlenen diziler ömürlerini tamamlarken, sezona iddialı giriş yapıp yeterince izlenme oranına erişemeyen yapımlar ise yayından kaldırılıyor.

Muhteşem Yüzyıl: Üç sezondur ekrana gelen hem çok izlenen hem de çok eleştirilen 'Muhteşem Yüzyıl' bu sezon final yapıyor. Dizinin final yapacağını Rüstem Paşa karakteriyle nam salan Ozan Güven duyurdu.

Öyle Bir Geçer Zaman ki: 'Muhteşem Yüzyıl' dizisiyle aynı zamanda yayına giren, izleyenleri ekran başına kilitleyen 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisi de ekranlara veda ediyor. 12 Eylül ihtilalini konu alan yapımın nasıl bir sonla ekrana geleceği şimdiden merak konusu oldu.

Kuzey Güney: İki sezondur başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı 'Kuzey Güney' dizisi de miladını dolduran projeler arasında... Beklenilen reytingi alamayan ve yayın saati ileriye çekilen yapım önümüzdeki sezon ekranda olmayacak.

Karadayı: Bergüzar Korel ve Kenan İmirzalıoğlu'nun başlıca rollerini paylaştığı bu sezon yayına giren Karadayı dizisi 8 bölüm sonra sezon finali yapacak. 20 Mayıs'ta yayınlanacak olan 32. bölümüyle sezon finali yapılmış olacak.

20 Dakika: 1.5 yıl ara verdikten sonra ekranlara geri dönüş yapan Tuba Büyüküstün'ün başrolde yer aldığı 20 dakika dizisi de bitiyor. Yayınlandığı günden itibaren hukuksal hatalar ve genç oyuncunun performansı nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulan dizi haziran sonunda veda ediyor.

İşler Güçler: Sevilen dizi İşler Güçler'in sezon sonu bitmesi planlanıyor.


Sonraki Yazıyı Oku:
Next Post »