iPhone Kullanıyorsanız Bunları Yapmaktan Kaçının


Apple’ın kısa bir süre önce yayınladığı iOS 6.0.2 sürümü, bir takım hataları beraberinde getirmişe benziyor. Ortak şikayet ise pil tüketiminin arttığı yönünde. İşte detaylar:


Apple’ın öncelik taşıyan çeşitli hataları düzeltmesi amacıyla kullanıcılara sunduğu iOS 6.0.2 sürümü, özellikle çok konuşulan Wi-Fi problemlerini gidermesi nedeniyle ilgiyle karşılanmıştı. Çeşitli iyileştirmelerin yapıldığı bu sürüm, yayınladıktan kısa bir süre sonra eleştirileri oklarının hedefi haline geldi.
iPhone 5 kullanıcılarının yüksek sesle dile getirmeye başladığı temel problem, güncelleme sonrasında telefonun alışılmışın dışında bir hızla pili tüketmesi şikayeti. Cihazın yoğun kullanılmadığı süreçlerde bile hızlı bir şekilde pili tükettiğini dile getiren iPhone 5 sahipleri, sorunun yine Wi-Fi’dan kaynaklandığı görüşünde.
Apple’ın Wi-Fi sorununu düzeltmek amacıyla yaptığı iyileştirmelerin, pil tüketiminde artışa neden olduğunu düşünen kullanıcılar, bu durumu doğrular bir ifade olarak ise telefonun uçuş moduna alındığında pil tüketiminin normale dönmesini gösteriyor.
Konu hakkında kesinlik kazanmış bir ifade veya bilgilendirme mevcut değil ancak son dönemde yazılımsal olarak ciddi manada tepki toplayan Apple cephesinde bir şeyler ters gidiyor gibi görünüyor.
KAYNAK : http://teknoloji.mynet.com/haber/iphone-kullanicilari-bunu-yapmasin-668995/
Sonraki Yazıyı Oku:
Next Post »