Hızlı Ve Öfkeli 6 Geliyor !


Hollywood için yıllardır bildiğimiz tek bir gerçek var, ellerindeki film seri moduna bağlamaya müsaitse ve gişe istedikleri gibi geldiyse devam filmi için düğmeye basmaktan çekinmiyorlar. 2001'de vizyona girenHızlı ve Öfkeli için de aynı durum geçerli. Sene 2011 oldu, 5. film Fast Five vizyona girdi ve 600 milyon dolara yakın hasılat elde etti. Adamlar ne yapsın? Tabii ki devamını çekecekler.

Fast Five, bizde vizyona giren adıyla Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu, hakkını vermek lazım serinin belki de en aksiyona doyuran filmlerinden biriydi. Abartılı sahneler olsa da ekranda tutmayı başarmıştı. Karşılığını da fazlasıyla aldı tabii. Şimdi sıra yeni filmde.

UniversalHızlı ve Öfkeli 6 için vizyon tarihini belirledi. Amerikalılar'ın Memorial Day olarak kutladıkları vakte denk gelen 24 Mayıs 2013'de 6. filmle buluşacağız. Tabii bu tarihte ufak tefek oynamalar olabilir, unutmamak gerek.
Yönetmen olarak geçen isim, serinin son 3 filmini yöneten Justin Lin. Henüz netlik kazanmamış olmasa da kesin gözüyle bakılıyor. Senaryo ise yine son 3 filmi yazan Chris Morgan'a emanet edilmiş.

Filmin adının ne olacağı veya kadroda kimlerin olup kimlerin olmayacağı konusunda netlik kazanmış bir şey yok. Bu kadar erken de beklenemezdi zaten. Ama serinin tam gaz devam edeceği her halinden belli. Yapımcılar böyle bir gelir kapısı yakalamışken bırakmak niyetinde değiller anlaşılan.

İlk 5 filmi izleyenlerin seri hakkındaki yorumları nedir? 


cineshoot.blogspot

Video:
Sonraki Yazıyı Oku:
Next Post »

4 Yorum

Write Yorum
Rastmekanı
AUTHOR
2 Mayıs 2012 07:50 delete

Filim gerçekten bağlayıcı ya hemen tüm serileri ile en sevdiğim filimlerden.. altıyı yeni duydum umarım güzel olur. Beşte gerçekten baya saçma sahnelere şahit olduk:D Altıda biraz daha tutarlı olurlar umarız..

Reply
avatar
Uğur Sağlam
AUTHOR
2 Mayıs 2012 07:53 delete

Umarız Ama Rekor Kıracağı Kesin

Reply
avatar
Adsız
AUTHOR
29 Ekim 2012 09:44 delete

5 kkadar güzel olsun da :)

Reply
avatar
Adsız
AUTHOR
25 Aralık 2012 13:27 delete

herbiri birbiriinden güzel çok iyi filmler bu tam aksiyorun gerilim macera herşey bu filmde bu filmin devamı gelsin

Reply
avatar