Twitter da Popüler Olmanın 9 Kuralı







ABD'de uzmanların yaptığı araştırmaya göre Twitter kullanıcılarının üçte ikisi diğer kullanıcıların mesajlarını 'sıkıcı' buluyor. İşte takipçi sayınızı artırmanız için yapmanız gerekenler:




Twitter'da popüler olmanın 9 altın kuralı1. ESKİ HABERLER VERMEYİN: Defalarca gönderilmiş linkleri yeni gibi sunmaktan vazgeçin. Unutmayın eski haberler haber değildir. Bu yüzden yeni ve tartışma yaratacak haberler vermeye dikkat edin.


2. SADECE YORUM YAPMAYIN: Araştırmalarda birçok Twitter kullanıcısının sadece yorum yaptığını belirledi. Bir konu hakkında sırf yorum yapmaktansa habere katkıda bulunmaya çalışın. Böylece merak uyandırabilirsiniz.

3. MESAJINIZ KISA OLSUN: Araştırma, kısa ve vurucu mesaj yazanların daha fazla takipçisi olduğunu ortaya koydu. Bu nedenle mesajınız kısa olsun. Bazen 140 karakterin bile çok uzun olduğunu unutmayın.



Twitter'da popüler olmanın 9 altın kuralı  4. GEREKSİZ SEMBOL KULLANMAYIN: Kısaltmaları ve sembolleri gereksiz yere kullanmaktan vazgeçin. Çünkü kullanıcılar, sürekli kısaltma ve sembol kullananları sıkıcı bulduğunu söylüyor.

5. GİZEMLİ OLUN: Herkese her an nerede olduğunuzu söylemeyin. Sürekli, sinemadayım, evde dizi izliyorum, yemek yiyorum twitleri atmayın. Merak uyandırırsanız takipçi sayınız daha hızlı artar.



Twitter'da popüler olmanın 9 altın kuralı6. NEDENSİZ FOTOĞRAF EKLEMEYİN: Sebebini yazmadan bir fotoğraf ya da internet linki göndermeyin.

7. SIZLANMAYIN: Twitlerinizde sürekli şikayet etmeyin. Unutmayın hayat zaten zor ve diğer kullanıcıların da sorunları var!

8. ŞAKACI OLUN: Araştırmada esprili twitler atan kullanıcıların takipçi sayısının daha fazla ortaya çıktı.

9. ÜNLÜLER İŞİNDEN DE BAHSETMELİ: Ve son olarak pek çok takipçisi olan ünlüler... Sırf ünlü olduğunuz için hayatınızın en ince ayrıntısının bile ilginç olduğunu sanmayın. İnsanlar ne yemek yediğinizi değil, işinizle ilgili profesyonel bakış açınızı da bilmek istiyor.



Kaynak : HABERTÜRK
Sonraki Yazıyı Oku:
Next Post »

3 Yorum

Write Yorum
18 Nisan 2012 09:45 delete

operator24 Evet sosyal paylaşım sitelerinin en büüyüklerinden twitter de artık, istediğiniz konularda paylaşımlarda bulunmanın dışında artık, hertürlü ticari aktivitenin yapıldığı alan haline dönüştü, Bu durumda değeri kat be kat arttı ne kadar takipçiniz var o kadar değerli hesabınız yani. Faydalı güzel bir konu , teşekkürler admin...

Reply
avatar
Uğur Sağlam
AUTHOR
18 Nisan 2012 09:47 delete

Bu Arada Sitenizinde Reklamını Yaptınız Maşallah :D Her Yorumda Farklı Nick

Reply
avatar
Ek Gelir
AUTHOR
18 Nisan 2012 10:20 delete

Uğur kardeşim, maalesef öyle oldu, bende yorumları yaptım ama sizden kodları eklemenizi bekliyorum. Ama sizden kampanyamıza destek için Allah rızası için bir yorum bekliyorum. Yukarıdaki linkteki yazıya lütfen bir yorum sizde yapınız en azından küçük bir desteğiniz olmuş olur teşekkürler...

Reply
avatar