İnternetten Nasıl Para Kazanılır ?


İnternetten para kazanmak isteyen birçok kullanıcı vardır.Ama internetten para kazanmak sabır ve çaba isteyen bir iştir.Çok emek vermek gerekir ki karşılığını alasınız.Şimdi internet para kazanabileceğiniz siteleri söyleyelim.

Bumerang  :  Bumerang ile hem sitenizin hitini arttırıp hemde para kazanabileceksiniz.Bumeranga üye olduktan sonra bumerang size üyelik tipleri belirliyor.Bu üyelik tiplerinin en yükseği Platindir.Bu platin üyelikle Yazar Kafe adlı siteye yazılar gönderip hitinizi arttırabilirsiniz.Ayrıca Bumerang ın verdiği tekliflerlede iyi paralar kazanabilirsiniz.Yalnız biraz sabırlı olmalısınız .Çünkü tekliflere ne kadar çok tıklatırsanız o kadar çok fiyatı yüksek teklif alıyorsunuzuz.

Google Adsense : Google adsense ile sitenize reklam alıp ziyaretçilerinizi tıklamasıyla tıklama başına para kazanabiliyorsunuz.Kazandığınız para sitenizin hitine bağlı olarak tıklama başına 1$ felan yapabilirsiniz.Sitenizin hiti az ise bu reklamlardan tıklama başına 10 krş 20 krş 30 krş değişen miktarlarda para kazanıyorsunuz.Tabii ki tıklamaya bağlı bir oran kullanılıyor.

zamanla güncellenip tekrar yayınlanacaktır ...


Sonraki Yazıyı Oku:
Next Post »

1 Yorum:

Write Yorum
18 Nisan 2012 09:50 delete

operator24 İnternetten para kazanmanın binbir yolu var, ama bunları bilmeyen kardeşlerimiz, tam araştırmadan bazı işlere giriyorlar ondan sonra da internetten para kazanılmıyor diyorlar. Değerli adminimizin paylaştığı konuda gerçekten ciddi paralar kazandıracak bir iştir. Bu işten çevremde gerçekten ciddi paralar kazanan arkadaşlarımız vardır. Teşekkürler admin.

Reply
avatar